Vendégkönyv


Ami csak úgy eszedbe jutott az írásaimról vagy rólam.

18 responses to “Vendégkönyv

 1. Kovács Csaba

  “Volt, nem is olyan rég egy szép világ”?
  Meg shagma, meg agyalap.
  Az én gyerekkori kedvenc magazinom a galaktika volt. Ugytudom nemrég ujra indították, de valami horror áron. Amikor azokat a folytatásos regényeket olvastam, akkor olyan izgalom töltött el, mintha én magam lennék a felfedező azon a bolygón ahova a két asztronautát kilőtték. Akik egy letünt civilizáció nyomaira bukkantak, és gyémántokat találtak, vagy éppen rovarszerű benszülöttek eköl menekültek.
  Az Atlantisz felfedezéséről írt novella, megfelelő menyiségben, ezt a régi érzést visszahozta. Mamár azomban érettebben látom ugyanazt, mert időközben rájöttem, hogy nem a gravitációs törvények miatt mozog a föld, hanem az emberi kíváncsiság viszi előre.
  Az emberben a teremtő erőt a vágyak és az álmok valóraváltása, a fantázia, a tehetség, a kreativitás, szenvedélyek, az odaszánás, és a munkaszeretet együttese alkotja.
  Lilith, benned jó arányban keverednek ezek.
  Merj más területeken is mozogni, írni, cselekedni, felfedezni.

  • angellilith

   Próbálkozom új utakkal. Egyet azért meg karok tartani, legyen tanúlsága annak, amit írok, anélkül nem érdemes. RÉgóta gondolkodtam már azon, hogy valami sorozatszerűt kellene írnom, és most már eljutottam a körvonalakig.
   Köszönöm, hogy itt jártál, Angie

 2. Lessmeister Elisabeth

  Kedves Angie!

  Hihetetlenül boldog vagyok, hogy rád találtam
  Rengeteg dolog kavarog a fejemben. A Piramis című írásod olvasása óta (többit is olvastam)nem tudok nyugodni és fel kell vennem veled a kapcsolatot. Csak reménykedni merek benne, hogy válaszolsz nekem.
  Nem tudom milyen hosszú levelet illik írni neked, de nekem nagyon sok kérdésem lenne, az álmokkal kapcsolatban. Meg tudom különböztetni a zagyva álmoktól azt, ami valóságos helyszin lehet, ahol biztos, hogy jártam elöző életeimben. Párizsra és New Yorkra ráismertem és mostmár tudom, miért vágytam oda (Amerikába 4 éves korom óta, most 65 vagyok.)
  Vannak olyan visszatérő “álmok”, helyek, amelyek biztosan léteznek és nagyon szeretném megtudni, hogy hol. Nem merlek addig faggatni, amig nem tudom, hogy segítesz-e?
  Nem is tudok másra gondolni, csak ezekre az álomképekre, még nem diliztem be, remélem.

  Köszönöm, ha elolvasod a levelem, szeretettel gondolok rád, Zsóka

  • angellilith

   Kedves Zsóka!
   Én is boldog vagyok, hogy rámtaláltál!
   Abban hiszek, hogy vannak jelentéshordozó álmok, és ha figyelünk, akkor tudni fogjuk, mellyek azok.
   Az ilyen álmok, mint a Tieid is, amikkel mostanában egyre gyakrabban találkozom magam is, elgondolkodtatnak. De annyira erősen belém nevelték még, mit kell gondolnom, hogy nehéz még hinnem bennük, pedig bizonyítékot szolgáltat az élet bőven.
   Maradj mindig ilyen nyitott, és megkapod a válaszaidat!
   Szeretettel ölellek, Angie

 3. Szabó István

  Szia, Angie!
  Csak rohanó napjaim feledkeztek meg egy időre írásaidról , én nem feledtelek el. Jó újra “belelapozni” írásaidba.
  István

  • angellilith

   Drága István!
   Ha van ember, akire soha nem tudnék haragudni a mellőzésért, akkor az Te vagy (na, meg Tücsök, Zsóka, B. Andi, Éva, Marmar és még sokan mások, főleg akiket kifelejtettem).
   Neked most fontosabb dolgod is van nálam. És én ennek örülök. Úgyis megtalálsz, ha valami kell, és viszont.
   Szeretettel ölellek, Angie

 4. Kedves Angel Lilith! : )

  Nagyon jók a műveid. Gratulálok! : ))))))))))))))))

  Üdv.: Ifj.Sebestyén András
  http://www.festoklub.hu

 5. Elolvastam!Elolvastam az ‘érted haragszom’ írásodat és nagyon tetszett ,olyan volt mint egy nagy íróé úgy éreztem minden szó a helyén van!!

 6. Wendler Zoltán Artúr

  Szia! Egyelőre még csak ismerkedem, ízlelgetem az írásaidat. Keveset olvastam még tőled, de a soraid meggyőztek arról, hogy sűrűbben is a vendéged legyek. Leszek is. Úgy gondolom, mindened megvan ahhoz, hogy ismert írónő legyél. Kitűnően írsz! Gratulálok!

  • …emlékszem arra a napra, Artúr barátom megdicsért. Roppant meghatódtam (de tényleg), aztán lassanként a fejembe szállt. És soha többé nem beszéltem eccerű emberekkel… 😀

   Egyébként nekem is tetszik, ahogy írsz. Felüdülés olvasni a Hapsi bácsis történeteidet.

   És köszönöm a dicséretet!

 7. Szia kedves Lilith!
  Lenyűgöző oldalad van, káprázatos írásokkal! Emlékeztetsz valakire akinek az írásait valaha nagyon szerettem. Folytasd ezt a stílust és szerintem sokaknak okozol örömöt írásaiddal. Orosz T csaba

 8. Köszönöm, hogy itt lehettem!

 9. “Anélkül, hogy egy szót is szólnánk” – kedvencem. Ott látom magam benne, hihetetlen mennyire egybeesik azzal, ahogyan én megéltem ! Köszönöm, hogy megírtad! Azt, amiről valószínüleg nem is tudtál. Hiszen honnan is tudtál volna?!?!

 10. Szia!
  Nagyon tetszik a meséd, lebilincselő!
  Versben nekem a kedvencem Weöres Sándor aki szerintem az önkifejezés fölé helyezte a harmóniát a szépséget és a közérthetőséget, és tekintélyes spirituális tanitó is volt.
  Ha az elveszve című mű magyarul íródott akkor szomorú vagyok, hogy ennyi külföldi név van benne
  Nagyon tetszik a Lilith legendájáról szóló rész, sok új információt kaptam, és sok érdekes hozzászólást (szellemet) ismertem meg. Némelyik hozzászólás elég szőrszálhasogató és felszínes volt, ha abból indulok ki, hogy a lélek (szellem) azért került az emberbe, hogy az anyagi világot megtapasztalja, és valódi döntéseket hozhasson, és átélje ennek következményneit. Ebből a gondolatsorból az is következik, hogy valakiknek ezt a rendszert fenn kell tartani, és feltételezhetően a rendszert fenntartó jók és gonoszok egyformán kedvesek isten számára.
  Én eléggé kezdő vagyok ilyen spirituális témákban de a Villás Béla ezt valószínűleg hitelesebben ki tudja fejteni.

  Üdvözlettel: Gyula

  • Szia!
   Én még most is elég kezdő vagyok spirituális témákban.
   “ha abból indulok ki, hogy a lélek (szellem) azért került az emberbe, hogy az anyagi világot megtapasztalja, és valódi döntéseket hozhasson, és átélje ennek következményneit. Ebből a gondolatsorból az is következik, hogy valakiknek ezt a rendszert fenn kell tartani, és feltételezhetően a rendszert fenntartó jók és gonoszok egyformán kedvesek isten számára.” – ez különösen tetszett. Valahogy így gondolom én is.És nem tudom Istent uralkodóként elképzelni. Egy teremtő erő, ami diktátor, nekem ez nem jön össze. Inkább egy tanító, aki sokkal inkább megfigyel, mint rendszabályoz.

 11. Szia Angie!
  Valahogy megint idekeveredtem és….. na szóval nem véletlenül!
  Csak néztem, hogy még mindig fent van az első levelem, amikor szerettem volna megismerkedni Veled.
  Iszonyú régen volt, azt hiszem.
  Még mindig a “Piramis” a kedvencem és amit Robi lefordított a “Más szemén keresztül a világ”. Na meg sok van még! Ma olvastam Száva beköpéseit, már 8 éves, el sem hiszem!
  Szerintem ő a nyomdokaidba fog lépni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s